Preloader

Mattvätt / Möbeltvätt / Sängtvätt

Skriv till oss för en kostnadsfri, individuell offert

Har du inte huvudet till att tvätta mattan? Vi kommer till undsättning!

En grundlig husstädning bör göras minst två gånger om året. Inklusive tvätt av mattor, klädsel och golvbeläggningar. Detta är viktigt inte bara för att ta hand om estetiken och fräscha upp lägenheten på våren eller innan jul, utan framför allt på grund av allergener, kvalster och bakterier i materialen. Är det värt att skura mattor själv under långa timmar?  Eller kanske det är bättre att beställa en städfirma eller använda en tvättservice?

Vi kommer att rengöra klädseln, ta bort fläckar och obehaglig lukt. Du får en extra service av flerstegstvätt av soffor, hörn, fåtöljer, stolar, bäddsoffor och annan möbelklädsel, som vi är specialiserade på. Rengöring av mattor och golvbeläggning. Har du problem med att ta bort svårare smuts från mattan eller golvbeläggningen, t ex fläckar från vin, te, kaffe, mjölk, ketchup, spyor, urin?

Lösning: Vi tvättar alla typer av golvbeläggningar och mattor: akryl, ull, syntet, viskos, shaggy. Hur? Vi kommer att dammsuga, ta bort fläckar och lösa upp smuts på mattan. Sedan kommer vi att skölja smutsen från mattan med en karcher, eftersom det är det enda och säkra sättet att bli av med smuts.

Rengöring av möbelklädsel

Har du märkt att din nya dagbädd och har tappat sin lyster och inte ser ut som förr? Dina klädda stolar i kök och vardagsrum lockar inte längre gästernas uppmärksamhet? Det är dags för en noggrann tvätt av materialet!

Lösning: Om soffan verkligen är väldigt smutsig är det bättre att kontakta det professionella städföretaget Kristall Service. Med hjälp av en professionell tvättdammsugare och specialkemikalier tar vi bort den samlade smutsen.

Lär känna vår Tvättservice, vad vi gör.

Var tvättar vi?

Vi tillhandahåller tjänsten hemma hos kunden, alla typer av kontor och servicelokaler där klädda möbler finns.

Hur det fungerar?

  • Vi tvättar med extraktionsmetoden (fuktar och dammsuger smutsen) – möbler och mattor är endast lätt fuktiga
  • Vi garanterar implementeringshastigheten
  • Vi använder originella och effektiva kemikalier
Kontakta oss så berättar vi mer