Preloader

Butiksstädning

Skriv till oss för en kostnadsfri, individuell offert

Professionell butiksstädning​ i Stockholm med omnejd

En ren och snygg butik som dessutom doftar gott? Ja, det är möjligt! Om du vill att kunderna ska komma tillbaka till dig och att shoppingupplevelsen ska vara så positiv som möjligt, är en ren butik en avgörande faktor. Kundens upplevelse påverkas av flera aspekter, bl.a. butikens utseende och estetik (tillsammans med utbudet av varor och kvaliteten på tjänsten). Ta en titt på vad vi kan göra för dig och hur en städad butik påverkar kundernas återkomst.

Vad får du med Kristall Service?

  • spara tid
  • kostnadsbesparingar
  • mycket bättre mottagande av din butik av kunder, vilket omvandlas till försäljningsvolym

Pris från 270 kr/timme exkl. moms

* I priset ingår rengöringsmedel och mikrofibertrasor. Resten av utrustningen såsom mopp med hink, dammsugaren och soppåsar ska ni sköta själva eller så kan vi göra det men då läggs kostnaden för städmaterialet till.

Effektiv städning av kommersiella lokaler? Det är möjligt med oss!

Att städa kommersiella lokaler är en riktig utmaning, särskilt när det är en plats som ofta besöks av kunder. Ett stort antal personer som kommer in och ut varje dag gör att smuts samlas väldigt lätt, därför är regelbunden och systematisk rengöring nödvändig.

Vår erfarenhet inom städning av kommersiella lokaler är ett viktigt stöd för dig för att upprätthålla en hygienisk miljö i din butik.

Kontakta oss så berättar vi mer
Få reda på mer

Lite fakta om Butiksstädning i Stockholm

Svar: Vårt företag erbjuder en omfattande uppsättning specialiserade tjänster inom Butiksstädning i Stockholm. Det inkluderar grundläggande uppgifter som dammsugning, dammtorkning, golvvård och rengöring av ytor. Dessutom tillhandahåller vi fönsterputsning, desinficering av allmänna områden och sanitära utrymmen samt skötsel av entréer och utvändiga områden. Vi fokuserar på att skapa en ren och inbjudande miljö som ger en positiv upplevelse för både kunder och personal. Våra tjänster kan anpassas efter individuella behov och preferenser för varje butikskund.

Svar: Städning av butiker innebär att arbeta i en kommersiell miljö med unika utmaningar och krav. Till skillnad från hemstädning kräver det vanligtvis att städpersonalen är mer flexibel med arbetstiderna för att undvika att störa kunder. Butiksstädning kräver också noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att varorna och utställningarna förblir intakta och prydligt presenterade. Dessutom måste butiksstädning följa specifika hygieniska riktlinjer och säkerhetsföreskrifter för att säkerställa en trygg och hälsosam miljö för både personal och kunder.

Svar: Regelbunden användning av Butiksstädningstjänster erbjuder flera fördelar för butiksägare i Stockholm. För det första skapar det en positiv kundupplevelse genom att erbjuda en ren och välskött butiksmiljö, vilket kan öka kundtillfredsställelsen och lojaliteten. För det andra kan det förbättra arbetsmiljön för butikspersonalen genom att skapa en hälsosam och säker arbetsplats, vilket kan öka produktiviteten och trivseln. Dessutom kan regelbunden butiksstädning hjälpa till att förlänga livslängden på butiksutrustning och inventarier genom att minska slitage och skador. Slutligen kan det bidra till att bevara butikens rykte och varumärkesimage genom att upprätthålla en professionell och välskött framtoning.

Svar: Vi vidtar flera åtgärder för att säkerställa diskretion och säkerhet under Butiksstädning i Stockholm. Alla våra städare är noggrant utvalda och tränade för att upprätthålla hög sekretess och respekt för kundens integritet. Vi använder oss av icke-märkta fordon och uniformer för att minimera uppmärksamheten på vår närvaro. Dessutom tillämpar vi strikta protokoll för att säkerställa att inga känsliga dokument eller information exponeras under städningen. När det gäller säkerhet följer vi alla relevanta lagar och föreskrifter och vidtar åtgärder för att minimera risker för olyckor eller skador både för vår personal och kundens egendom.

Svar: Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda Butiksstädningstjänster för att möta våra kunders unika behov och önskemål i Stockholm. Det inkluderar möjligheten att skapa anpassade städplaner och tidtabeller som passar bäst för varje butiks schema och verksamhetskrav. Vi kan också anpassa våra städmetoder och produkter för att uppfylla specifika krav och preferenser när det gäller rengöringsprodukter och miljövänliga alternativ. Dessutom erbjuder vi flexibla betalningsalternativ och avtalsvillkor för att passa olika budgetar och affärsbehov.