Preloader

Butiksstädning

Skriv till oss för en kostnadsfri, individuell offert

Professionell butiksstädning​ i Stockholm med omnejd

En ren och snygg butik som dessutom doftar gott? Ja, det är möjligt! Om du vill att kunderna ska komma tillbaka till dig och att shoppingupplevelsen ska vara så positiv som möjligt, är en ren butik en avgörande faktor. Kundens upplevelse påverkas av flera aspekter, bl.a. butikens utseende och estetik (tillsammans med utbudet av varor och kvaliteten på tjänsten). Ta en titt på vad vi kan göra för dig och hur en städad butik påverkar kundernas återkomst.

Vad får du med Kristall Service?

  • spara tid
  • kostnadsbesparingar
  • mycket bättre mottagande av din butik av kunder, vilket omvandlas till försäljningsvolym

Pris från 270 kr/timme exkl. moms

* I priset ingår rengöringsmedel och mikrofibertrasor. Resten av utrustningen såsom mopp med hink, dammsugaren och soppåsar ska ni sköta själva eller så kan vi göra det men då läggs kostnaden för städmaterialet till.

Effektiv städning av kommersiella lokaler? Det är möjligt med oss!

Att städa kommersiella lokaler är en riktig utmaning, särskilt när det är en plats som ofta besöks av kunder. Ett stort antal personer som kommer in och ut varje dag gör att smuts samlas väldigt lätt, därför är regelbunden och systematisk rengöring nödvändig.

Vår erfarenhet inom städning av kommersiella lokaler är ett viktigt stöd för dig för att upprätthålla en hygienisk miljö i din butik.

Kontakta oss så berättar vi mer