Preloader

Städfirma Bromma med de bästa priserna

Tror du inte? Se för dig själv!

Kristall Service
Bromma Städspecialister

Kristall Service är ett företag som tillhandahåller ett omfattande utbud av städtjänster i Bromma.

Vi har varit verksamma i Bromma och dess närområden i flera år och erbjudit de bästa städtjänsterna till konkurrenskraftiga priser. Vi specialiserar oss på hemstädning, storstädning och flyttstädning i Bromma. Ta en titt på vårt erbjudande, läs mer om vårt företag och kolla vad våra kunder säger om oss. Vi ser fram emot att höra från dig! Vårt företag erbjuder även städtjänster i hela Stockholm!

Våra städtjänster i Bromma

Vi tillhandahåller de bästa städtjänsterna till våra kunder i Bromma

Thumbnail

Storstädning Bromma

Storstädning Bromma erbjuder omfattande rengöring av hem och lägenheter, vilket är idealiskt för de som värdesätter ett skinande rent och välorganiserat boende. Denna tjänst är vanligt förekommande vid byte av bostad eller flytt.

LÄS MER
Thumbnail

Visningstädning Bromma

På väg att sälja ditt hem och snart redo för den första visningen? Med visningsstädning Bromma kan Kristall Service hjälpa dig att maximera dess potential och visa dess bästa sidor.

LÄS MER
Thumbnail

Kontorsstädning Bromma

I kontorsmiljöer är det vanligt att det blir rörigt. Ansamlingar av skräp eller damm som samlar sig bör tas bort regelbundet. Med Kontorsstädning Bromma erbjuder Kristall Service professionell service för denna typ av miljö.

LÄS MER
Thumbnail

Flyttstädning Bromma

När man flyttar till ett nytt hem är det en krävande process. Många individer som har genomgått en flytt har beskrivit det som en av de mest stressande stunderna i deras liv. Med Flyttstädning Bromma kan Kristall Service underlätta denna övergång.

LÄS MER
Thumbnail

Butikstädning Bromma

En väldoftande och välstädad butik? Absolut möjligt! Om du strävar efter att locka tillbaka kunder och skapa en positiv shoppingupplevelse är en ren butik av avgörande betydelse. Med Butikstädning Bromma kan Kristall Service hjälpa till att upprätthålla den standarden.

LÄS MER
Thumbnail

Feststädning Bromma

För Feststädning Bromma kan du lita på Kristall Service för att få din lägenhet, hus eller lokal i toppskick inför evenemanget. Vi betjänar både privatpersoner och företag i Stockholm med våra tjänster.

LÄS MER
Thumbnail

Hemstädning Bromma

Vi är här för att hjälpa till! Rena och välbevarade rum är något vi alla strävar efter, men det är inte alltid lätt att hitta tid för städning i vårt hektiska schema. Med Hemstädning Bromma kan du slappna av och låta oss ta hand om städningen åt dig.

LÄS MER
Städfirma Bromma Nyheter

Vad är nytt hos oss?

Titta på vårt senaste utförda arbete och upptäck användbara städtips.

Utforska bilder av våra städtjänster i Stockholm och ta del av experternas bästa tips för att göra ditt hem eller arbetsplats gnistrande ren.

en ren, glänsande duschkabin i ett ljust badrum Städtips

Enkel rengöring av din duschkabin

Enkel rengöring av din duschkabin En av inslagen i vanlig hemstädning

rengjorda golvplattor utanför ett hus i Stockholm Städtips

Att behärska rengöring kakel

Att behärska rengöring kakel För att behärska kakelrengöring, välj produkter klokt

Har du frågor?
Kolla in FAQ-sektionen eller skriv till oss!