Preloader

Städfirma Sundbyberg med de bästa priserna

Tror du inte? Se för dig själv!

Kristall Service
Städning i Sundbyberg

Kristall Service är ett företag som tillhandahåller många olika städtjänster i Sundbyberg.

Vi har bedrivit vår verksamhet i Sundbyberg och dess omgivningar under flera år och erbjudit högkvalitativa städtjänster till konkurrenskraftiga priser. Vår specialisering omfattar hemstädning, storstädning och flyttstädning i Sundbyberg. Utforska vårt utbud, läs mer om vår verksamhet och ta del av våra kunders erfarenheter. Vi ser fram emot att höra från dig! Vårt företag erbjuder även städtjänster i hela Stockholm!

Våra städtjänster i Sundbyberg

Vi erbjuder våra kunder i Sundbyberg de mest utmärkta städtjänsterna.

Thumbnail

Storstädning Sunbyberg

Storstädning i Sundbyberg är den ultimata lösningen för dig som önskar ett strålande rent hem inför flytten. Anlita en erfaren städfirma för att ta hand om städningen och därigenom frigör tid för andra prioriteringar.

LÄS MER
Thumbnail

Visningstädning Sundbyberg

Förbereder du dig för att sälja din bostad i Solna och närmar dig din första visning? Då står Kristall Service redo att hjälpa dig att optimera dess potential och bästa presentation med vår kvalificerade visningsstädningstjänst i Sundbyberg.

LÄS MER
Thumbnail

Kontorsstädning Sundbyberg

På arbetsplatser som kontor är det vanligt med oreda. Det är viktigt att rensa bort ansamlad smuts och skräp regelbundet. Kristall Service tillhandahåller professionella tjänster för sådana anläggningar, även i Sundbyberg.

LÄS MER
Thumbnail

Flyttstädning Sundbyberg

Att genomföra en flytt i Sundbyberg innebär en omfattande mängd arbete. Många individer har erfarenheten av att detta är en av de mest påfrestande perioderna i deras liv. Vi finns här för att underlätta för sådana personer genom att ta hand om flyttstädningen åt dem!

LÄS MER
Thumbnail

Butikstädning Sundbyberg

En butik som både är nytvättad och doftar underbart? Självklart, det är fullt möjligt! Om du vill locka tillbaka kunder och skapa en så positiv shoppingupplevelse som möjligt, så är en välunderhållen butik av avgörande vikt.

LÄS MER
Thumbnail

Feststädning Sundbyberg

Utnyttja Kristall Service's städtjänster för att försäkra dig om att din bostad, villa eller lokal är i bästa skick inför ditt evenemang. Vi betjänar både privatpersoner och företag i Sundbyberg.

LÄS MER
Thumbnail

Hemstädning Sundbyberg

Känner du inte för att ta itu med städningen? Ingen anledning till oro, vi är här för att assistera dig! Att ha rena och välupprätthållna utrymmen är något vi alla eftersträvar, men i en hektisk vardag kan det vara utmanande att hitta tid för städning. Vår kompetens ligger inom hemstädning i Sundbyberg.

LÄS MER
Nyheter - Städfirma Sundbyberg

Vad är nytt hos oss?

Ta en titt på våra aktuella projekt och utforska de senaste städtipsen!

Här kan du se bilder på våra städtjänster i Sundbyberg. Ta en titt på våra experter tips för att få ditt hem eller arbetsplats att glänsa.

en ren, glänsande duschkabin i ett ljust badrum Städtips

Enkel rengöring av din duschkabin

Enkel rengöring av din duschkabin En av inslagen i vanlig hemstädning

rengjorda golvplattor utanför ett hus i Stockholm Städtips

Att behärska rengöring kakel

Att behärska rengöring kakel För att behärska kakelrengöring, välj produkter klokt

Har du frågor?
Kolla in FAQ-sektionen eller skriv till oss!