Preloader

Städfirma solna med de bästa priserna

Tror du inte? Se för dig själv!

Kristall Service
Solna Städspecialister

Kristall Service är ett företag som erbjuder ett brett utbud av städtjänster i Solna.

Vi har varit verksamma i Solna och dess omgivningar i flera år och erbjudit de bästa städtjänsterna till konkurrenskraftiga priser. Vi är specialiserade på hemstädning, storstädning och flyttstädning i Solna. Utforska vårt erbjudande, läs mer om vårt företag och ta del av våra kunders erfarenheter. Vi ser fram emot att höra från dig! Vårt företag erbjuder även städtjänster i hela Stockholm!

Våra städtjänster i Solna

Vi tillhandahåller de bästa städtjänsterna till våra kunder i Solna

Thumbnail

Storstädning Solna

Storstädning i Solna är det perfekta valet för dig som vill ha ett skinande rent hem inför flytten. Låt en professionell städfirma ta hand om städningen så att du kan fokusera på annat.

LÄS MER
Thumbnail

Visningstädning Solna

Planerar du att sälja ditt hem i Solna och närmar dig din första visning? Då är Kristall Service redo att assistera dig med att maximera dess potential och bästa framtoning genom vår professionella visningsstädningstjänst i Solna.

LÄS MER
Thumbnail

Kontorsstädning Solna

På arbetsplatser som kontor är det inte ovanligt att det blir oordnat. Ansamling av skräp eller ackumulerande damm bör tas bort regelbundet. Kristall Service erbjuder professionella tjänster för den här typen av anläggning, även i Solna.

LÄS MER
Thumbnail

Flyttstädning Solna

Att genomföra en flytt i Solna innebär en betydande mängd arbete. Många personer har upplevt att det är en av de mest påfrestande perioderna i deras liv. Vi är här för att underlätta för sådana människor genom att ta hand om städning åt dem!

LÄS MER
Thumbnail

Butikstädning Solna

En butik som är både fräsch och väldoftande? Absolut, det är helt genomförbart! Om du strävar efter att återfå kunder och skapa en så positiv shoppingupplevelse som möjligt, så är en välstädad butik av avgörande betydelse.

LÄS MER
Thumbnail

Feststädning Solna

Använd Kristall Service städtjänster för att säkerställa att din lägenhet, hus eller lokal är i toppskick inför ditt evenemang. Vi betjänar både privatpersoner och företag i Solna.

LÄS MER
Thumbnail

Hemstädning Solna

Känner du inte för att städa? Oroa dig inte, vi finns här för att hjälpa till! Rena och välskötta utrymmen är något vi alla strävar efter, men i den hektiska vardagen kan det vara svårt att hitta tid för städning. Vår expertis ligger i hemstädning i Solna.

LÄS MER
Städfirma Solna Nyheter

Vad är nytt hos oss?

Kolla in vad vi håller på med och läs de senaste städtipsen!

Se bilder på våra städtjänster i Solna. Kolla in våra experters tips för att göra ditt hem eller din arbetsplats gnistrande rent.

en ren, glänsande duschkabin i ett ljust badrum Städtips

Enkel rengöring av din duschkabin

Enkel rengöring av din duschkabin En av inslagen i vanlig hemstädning

rengjorda golvplattor utanför ett hus i Stockholm Städtips

Att behärska rengöring kakel

Att behärska rengöring kakel För att behärska kakelrengöring, välj produkter klokt

Har du frågor?
Kolla in FAQ-sektionen eller skriv till oss!