Preloader

Feststädning

Skriv till oss för en kostnadsfri, individuell offert

Dra nytta av Feststädning - Glöm bort att städa före, under eller efter festen och ha kul!

Använd städfirman Kristall Service tjänster så att du finner din lägenhet, hus eller lokal i bästa möjliga skick inför eventet. Vi arbetar med  privatpersoner såväl som företag i Stockholm.

Vi erbjuder dessutom städning under hela evenemanget. Våra anställda kommer löpande att stå till ditt förfogande.

En fest planerad många veckor i förväg, ett besök av viktiga gäster, eller kanske ett oväntat möte hemma? För var och ett av dessa tillfällen gäller det att vara ordentligt förberedd. Ta hand om måltider och drycker, planera attraktioner och framför allt – städa huset noggrant.

Och efter festen? Då blir det oftast ännu mer städning: diska, slänga skräp, dammsuga och torka golv är bara en del av arbetet. Det är uppenbart att efter att ha ordnat en fest kanske du inte orkar med allt detta.

Vi hjälper dig både med att förbereda evenemanget och med att städa upp efter det. Vi finns tillgängliga för dig både omedelbart när oväntade gäster besöker dig, såväl som i förväg.

Vad är städning före eller efter festen?

Omfattningen av tjänsterna kan variera – vi kommer överens om det med kunden innan vi accepterar beställningen. Här är exempel på vad vi kan göra åt dig.

Varför är det värt att ge oss uppdraget att städa före eller efter evenemanget?

Att träffa familj och vänner ska vara en trevlig tid för alla, inklusive värdarna. De dagar då värden tillbringar hela festen i köket, förbereder maten eller diskar, är förbi. Precis som att det har blivit alltmer populärt att anlita en cateringfirma till festen, kan du också underlätta ditt jobb genom att ta hjälp av en städfirma.Tack vare våra tjänster kommer du att känna dig lugnare med vetskapen om att huset är ordentligt förberett för att ta emot gäster. Efter att festen är över kan du andas ut och veta att du kan ägna tid åt att vila utan stress.

Priset beror på typen av evenemang, varaktighet och kundens önskemål.

Kontakta oss så berättar vi mer