Preloader

Kontorsstädning

Skriv till oss för en kostnadsfri, individuell offert

Har du inte huvudet till att städa kontoret? Vi kommer till undsättning!

På platser som kontor är det inte svårt att det blir stökigt.  Ansamlande skräp eller sedimenterande damm bör avlägsnas regelbundet. Kristall Service erbjuder professionell service för denna typ av anläggning. Tack vare vilken din personal kommer att arbeta under rena och vänliga förhållanden.

Den bästa utställningen för ditt företag är rena och städade rum. Därför är regelbunden städning nödvändig och kommer säkerligen att leda till ökad effektivitet hos hela teamet.

Beroende på dina behov tillhandahåller vi dagservice, kvällsservice eller basstädning. Vi tillhandahåller kontorsstädning Stockholm i skift och på helger. Vi erbjuder vårt stöd under olika evenemang hos ditt företag. Vi är mycket flexibla, eftersom professionell kontorsstädning är en unik och helt individuell tjänst.

Pris från 270 kr exkl. moms/timme

* I priset ingår rengöringsmedel och mikrofiber trasor. Resten av utrustning såsom mopp med hink, dammsugaren och soppåsar ska ni sköta själva eller så vi kan göra det men då lägger vi till kostnaden för städmaterialet.

Saknar du något städmoment på listan?

Vår miljövänliga kontorsstädning är en anpassningsbar och flexibel tjänst där du tillsammans med oss kan forma en städplan som passar just ert kontor.

Kontakta oss så berättar vi mer