Preloader

Kontorsstädning Stockholm

Skriv till oss för en kostnadsfri, individuell offert

Har du inte huvudet till att städa kontoret? Vi kommer till undsättning!

På platser som kontor är det inte svårt att det blir stökigt.  Ansamlande skräp eller sedimenterande damm bör avlägsnas regelbundet. Kristall Service erbjuder professionell service för denna typ av anläggning. Tack vare vilken din personal kommer att arbeta under rena och vänliga förhållanden.

Den bästa utställningen för ditt företag är rena och städade rum. Därför är regelbunden städning nödvändig och kommer säkerligen att leda till ökad effektivitet hos hela teamet.

Beroende på dina behov tillhandahåller vi dagservice, kvällsservice eller basstädning. Vi tillhandahåller kontorsstädning Stockholm i skift och på helger. Vi erbjuder vårt stöd under olika evenemang hos ditt företag. Vi är mycket flexibla, eftersom professionell kontorsstädning är en unik och helt individuell tjänst.

Pris från 270 kr exkl. moms/timme

* I priset ingår rengöringsmedel och mikrofiber trasor. Resten av utrustning såsom mopp med hink, dammsugaren och soppåsar ska ni sköta själva eller så vi kan göra det men då lägger vi till kostnaden för städmaterialet.

Saknar du något städmoment på listan?

Vår miljövänliga kontorsstädning är en anpassningsbar och flexibel tjänst där du tillsammans med oss kan forma en städplan som passar just ert kontor.

Kontakta oss så berättar vi mer
Få reda på mer

Lite fakta om Kontorsstädning Stockholm

Vårt företag i Stockholm erbjuder omfattande Kontorsstädningstjänster som inkluderar daglig rengöring av kontorslokaler, dammsugning och våttorkning av golv, rengöring av möbler, kök och badrum, dammtorkning, tömning av sopkorgar samt desinficering av beröringspunkter. Vår service kännetecknas av hög kvalitet, effektivitet och professionalism.

Vårt företag i Stockholm säkerställer hög kvalitet och effektivitet genom att anställa erfaren och välutbildad städpersonal, använda professionella rengöringsprodukter och utrustning samt följa noggrant utarbetade städrutiner. Vi genomför också regelbundna kvalitetskontroller och tar hänsyn till kundfeedback för att kontinuerligt förbättra våra tjänster.

Ja, vår Kontorsstädningstjänst i Stockholm är flexibel och kan anpassas efter varje företags unika behov och krav. Vi erbjuder olika tjänstepaket och skräddarsydda städscheman för att tillgodose våra kunders specifika önskemål.

Fördelarna med att använda professionell Kontorsstädningstjänst för företag i Stockholm är många. Det innefattar bibehållen renlighet och hygien på arbetsplatsen, förbättrade arbetsförhållanden och medarbetartrivsel, tids- och resursbesparing för företaget samt ett positivt företagsimage inför kunder och affärspartners.

Vårt företag i Stockholm tillämpar strikta kvalitetskriterier som inkluderar kontinuerlig kompetensutveckling för personalen, regelbundna kvalitetskontroller, lyhördhet gentemot kundfeedback samt ständig utvärdering och förbättring av våra städrutiner. Vårt mål är att leverera högkvalitativa tjänster som överträffar våra kunders förväntningar och garanterar deras fullständiga tillfredsställelse.